Werkwijze

Ik werk zo milieubewust mogelijk. Het door mij gebruikte hout en plaatmateriaal komt bij voorkeur uit Nederland of uit duurzaam beheerde bossen in Europa. De afwerking gebeurt in principe met olie en was. Mijn meubels hebben vaak een strakke vormgeving, die een mooi contrast vormt met de organische aard en tekening van het hout. De schoonheid van de gebruikte houtsoorten wordt zo onderdeel van het ontwerp.
Je kunt bij mij vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen voor een meubel van je voorkeur. Vervolgens kun je in een persoonlijk gesprek je wensen nader toelichten, waarbij ik kan helpen met het maken van keuzes en je graag van deskundig advies voorzie. Hierna stel ik de definitieve offerte op. In de offerte worden de afspraken over uitvoering, prijs en levertijd vastgelegd. Als ik aan de slag gaat met je meubel kun je te allen tijde langskomen in de werkplaats om een kijkje te nemen.
Een aparte specialiteit van me is het vervaardigen van meubels van bijzondere houtsoorten zoals onder meer gouden regen, hulst, taxus en buxus. Ook is het mogelijk om in samenwerking met Xyleem je oude of zieke boom om te laten zagen en te laten verwerken tot meubelstuk.